Conținutul meu
Vizibil doar în browserul tău. Pe serverul De afară nu ai un cont — lista e păstrată în memoria browserului (localStorage). Dacă ștergi datele browserului sau intri de pe alt dispozitiv, lista nu mai apare. Pentru alt dispozitiv: descarcă / importă sau trimite pe e-mail.
Deocamdată lista ta e goală
Când evaluezi o firmă sau îți adaugi firma în catalog, linkul de administrare ajunge automat aici.